LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Härlig kväll i ateljén

Kategori: Blogg

..tillsammans med alla tjejerna som är så fyllda av idéer. Giraffer, katter, glada o ledsna kossor, flygande hästar,60-tal, damer i hattar, tango och röda klänningar, fåglar med ögonfransar eller prickiga strumpor.....och och och....av någon anledning målade flera i gröna toner i kväll, kan det vara vååren???

Kring kaffet skrattade vi gott och skojade om Gynekologen från Askim som hade vernissage i måndagens avsnitt, ni som tittade vet varför!


så nu är det nog faktiskt dags att "duna in".....SOV GOTT MINA VÄNNER!
Jag är snart tillbaka!

Söndag igen...

Kategori: Blogg

...tänk att helgerna alltid går alldeles för fort, varför känns det alltid så? Ändå tycker jag att jag har hunnit med det jag tänkt både i ateljén och allt annat jag föresatt mig att hinna med. Måste till färgaffären imorgon och köpa mera tuber av Alizarin Crimson, min absolut favoritröda färg!!! Magisk att måla med, måste också skaffa mer blank fernissa, och vit grundfärg, spik, krok, ramlist, kanske några nya dukar om det finns bra format som passar mina idéer. Allt jag behövde som mest tog liksom bara slut idag. Jag förbrukar färger lika snabbt som snön smälter just nu...  

        
Lämna tavlor för fotografering imorgon, fortsätta på tulpantavlan som bara är grundad med lite vitt och blått än så länge. Min röda dam har blivit med vit schal och fått bubblor i glaset, så nu kan hon mingla i cyberspace!!

Nytt inlägg kommer snart igen! Sov Gott alla därute i cybern..

...ännu en....

Kategori: Blogg

tavla klar inför årets GästrikKonst och på måndag blir det fotografering av några nya alster hos Sandvikens Tryckeri, sedan beställning av 500 nya vykort, jobba, jobba, jobba på.....signering och ramning av det som skall fotas. Sedan inramning av tryck hos Håkan på Profilen i Gävle, ska rama in 20-25 småtavlor också inför årets utställning. Tight tidsschema, tider inbokade var och varannan dag efter jobbet och på luncherna. 

Småtavlorna blev populära förra året och alla försvann på ett par dagar. Det gäller nu bara att hålla tidplanen så allt går i lås. Flera nya alster på "G" i ateljén också förstås, jag håller på med allt och målar överallt samtidigt.......
prestationsångest hör till.....gissar att de flesta konstnärer runt om i länet känner likadant nu när det närmar sig...
Lite bilder från småtavlor och vykort som jag tog fram till GästrikKonsts 10-årsjubileum förra året.

 
Jag tar med kameran till ateljén varje gång jag går ner, men glömmer att fota för när jag väl är igång glömmer jag tid och rum....kanske kommer några bilder på ett par nya tavlor efter helgen, vi får väl se. Vips är klockan 22.30 och jag kopplar av några minuter framför datorn, medans kära sambon tittar på sport.

Men nu är det faktiskt dags att hoppa i bingen.....Zzov gott, jag är zzzzznart tillbaka!