LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Besök i Stockholm, After Dark och Det Stora Kalaset

Kategori: Blogg

...jaa det blev en händelserik o intensiv helg i Stockholm. Vi hade bokat hotell Kung Karl mitt i gröten nere vid Sturplan och våra hotellfrukostar avnjöt vi i "Kung Karls Bakficka"! Fredagkväll bjöds det på 3-rättersmiddag i Hammarby Sjöstad hos min älskade dotter med familj. Lite lördagsshopping hann vi också med bl a i nya gallerian Mood Stockholm, mycket folk i hela stan, SHM:s 3 konserter, löning, julhandel.....m m, pust vilket vimmel i varenda köpcenter, på varenda fik för att inte tala om köerna med ungdomar som ringlade hur långa som helst utanför klubbarna vid Stureplan när vi kom tillbaka till vårt hotell!!   
Här fötterna av en gigantisk skulptur utanför Mood Stockholm & bild av Christer med stor "L"!!
 
Lördagkväll, After Darks härliga show på Hamburger Börs med Lindarw & Babsan i högform, dessutom hamnade vi vid ett bord där vi lärde känna två trevliga par från Nyköping & Huddinge. Kul hade vi också tillsammans under hela kvällen! Söndag lunch tog vi X3000 till Gävle för att hinna vara med och fira Brita Planck på hennes 90 årsfest.Vi var 110 inbjudna gäster i festlig lokal "Mediatemplet" där det bjöds både på välkomstdrink med snittar, buffebord med massor av god mat och vin,därefter kaffe med HEMBAKTA kakor! Brita, detta fenomen som brunnit för konsten och kulturen i Gävle under så många år! Vilken 90-åring!
 
Stort kalas på Mediatemplet
Vi var många konstnärer som också blivit inbjudna till denna festliga högtid och det var så kul att träffa alla och få en stund för lite konstprat och mingel. Per o jag träffade Eva Friskman, Tord Larsson o Pia Bergvall som väntade på oss utanför Maxim så vi uppvaktade tillsammans. Vi hade tur att få åka med Tord hem efter festens slut och slapp släpa våra resväskor på bussen till Sandviken.
 
En festlig helg jag kommer att minnas länge och en väldigt trött måndag idag!
 
Allt har ett pris, men det är det värt! Imorrn laddar jag för en kväll i ateljén igen! 
 
Kommentera inlägget här: