LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Vårtecken!

Kategori: Blogg

är att förhandsbroschyren till årets GästrikKonst nu är klar och utskickad! Konstkatalogen kommer under vecka 8.
 
Vackra tulpaner signalerar ju också att våren är på väg, eller hur? Det känns som en liten tröst i vinterkylan som så envist håller i.  
 
  Klicka för att visa "tulpaner" result 25!Klicka för att visa "tulpaner" result 25
 
Efter en härlig kväll i ateljén där jag påbörjat Projekt "S", är det dags för lite skönhetssömn!
 
Ha en härlig vecka, jag är snart tillbaka med nytt inlägg!

"Eva"

Kategori: Blogg

Tavlan Eva hämtades i eftermiddags. Det är alltid svårt att säga ja till en beställningstavla, om jag inte får den rätta känslan kan jag heller inte måla en bra tavla.
 
Under julledigheten har jag spenderat många sköna avkopplande timmar i ateljén och lyssnat på musik medan tavlan långsamt har vuxit fram. Igår målade jag de sista detaljerna och kära sambon har ramat idag.
 
Det kändes verkligen också som om Eva "in real life" blev positivt överraskad och glad när hon fick se tavlan, och vi hade en lång mysig pratstund tillsammans i ateljén innan hon så småningom tog tavlan med sig hem. Inte utan att jag saknar den själv lite.....Jag hoppas att den kommer till glädje under lång tid framöver!
 
Tack Eva för att du beställde och ville ha en tavla av just mig. Jag har nyss lagt upp bilden på Facebook och dags även att publicera den här på bloggen.Tyvärr är bilden något beskuren så de röda skorna och foten på kandelabern syns ej!
Idag har den här tavlan fått ny ägare!
 Ny vecka väntar, nya utmaningar i ateljén på gång!  Produktionen för årets Gästrik Konst och konstrundan i Påsk är nästa proejkt som väntar!
 
Ha en skön söndagkväll och en bra vecka. Jag är snart tillbaka med nytt inlägg!
 
 
 
 

Vardag igen!!!!!!!!!!!

Kategori: Blogg

En lång skön julledighet är plötsligt till ända! Efter jul- och nyårsfirande med nära o kära och övernattande gäster i omgångar blev det precis som jag planerat med många härliga timmar i ateljén. Speciellt nu efter nyår, när kära sambon jobbat och jag varit ledig!! Massor med nytt målarmaterial har jag köpt hem, programmerade bilen och tog en förmiddag runt i butikerna och har nu bunkrat upp inför vårens olika konstaktiviteter. Lyx, lyx, lycka att packa ur bilen och bära ner travar av nya målardukar och få plocka fram nya färgtuber och nya penslar. Love it!
 
Nyårshelgen firade vi tillsammans med den här lilla konstnären (Minou) och min dotter Anna med sambo Patrik som var hos oss ett par dagar. Sällskap i ateljén är mysigt ibland! Målade ett litet rött hjärta på Minous näsa, som inte fick tvättas bort utan satt kvar hela nyårsafton i festklänning och även dagen efter vid hemfärd mot Stockholm!
 
Koncentrerad till max, och favoritfärgen för tillfället var grönt!Photo: ... koncentrerad...minikonstnär!
 
Jag är nu nästan klar med beställningstavlan som jag jobbat med under julledigheten. Skall kontakta Eva under kommande vecka och meddela att tavlan blir klar för avhämtning i slutet av den här veckan!
 
Det har varit inspirerande och roligt att måla den här tavlan och jag hoppas hon blir nöjd i slutänden...fast det är alltid lite väl spännande när en tavla skall överlämnas! Ingen bild blir det på tavlan ännu, varken här eller på Facebook...för naturligtvis är det Eva som har beställt tavlan som skall få se den först!!!
 
På tisdag är det dags att öppna upp ateljén igen och som vanligt blir det kul att träffa alla tjejerna igen!
 
Ha en skön söndagkväll....själv har jag jobbångest och fördriver tiden här på bloggen en liten stund!
 
God Fortsättning alla mina läsare & Nytt spännande konstår väntar oss alla....