LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Min blogg tar semester!

Kategori: Blogg

Så är det äntligen dags för kära sambon att få lite välförtjänt semester. Fyra veckors ledighet som börjar med en resa till Pahphos på Cypern där vi ska koppla av med bad o sol och hälsa på bonussonen Viktor som arbetar åt ett svenskt företag som har sitt huvudkontor där!
 Vi har bokat ett pittoreskt hotell i grekisk stil som ligger i ett arekologiskt område....många målningar och skulpturer från den grekiska mytologin kommer att omge oss på hotellet.
Penslar och tavlor tar nu också lite sommarledigt, ateljén är stängd till början av augusti
och jag ser fram emot att få lite nya intryck och inspiration till höstens kvällar i ateljén.
Naturligtvis packas skisspennor och skissblock med i resväskan.
Långkryssning Med Birka Paradise till Bornholm, Köpenhamn och Visby samt lite avkopplande dagar i stugan tillsammans med barn o barnbarn o goda vänner väntar också!
Bornholm, Köpenhamn, Visby – 4 dygn
 
 
 
 

Äntligen lite sommarvärme!

Kategori: Blogg

Lördag/Söndag 5-6 juli
Detta veckoslut var min brorsdotter med man och 2 barn i stugan. Så för vår del fick det bli lite annan sysselsättning på hemmaplan. Lite uppfräschning på balkongen med röda o vita perlargoner. Inköp av 5 liter färska jordgubbar resulterade i några burkar jordgubbssylt samt egen syltetikett, lite överdrivet kanske men det är ju så kul att låta kreativiteten flöda!!
Kvällen tillbringades framför TVn . Spännande matcher i fotbolls-VM orsakade  vardagsrumsateljé...där jag målade  ända till midnatt! Ljuset blev tydligen för svagt för igår morse såg jag att färger på himmel och segel...fått en skum nyans som absolut måste fixas till!
Lena Södercrantzs foto. Foto: ...Jaa, ibland så måste atelj'en få flytta in i vardagsrummet..󾠄
Igår investerades även i  två nya brassestolar & 3 maffiga kanelbullar, därefter en bilutflykt till övre Öjaren där vi fick njuta av den efterlängtade solen och vår medhavda matsäck!
 
Kära sambons sista arbetsvecka...ser fram emot lite ledighet tillsammans! Ett sista blogginlägg före sommaruppehållet kommer i slutet av veckan. Njut av sommaren! Jag är snart tillbaka