LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Nedräkningen har börjat.....

Kategori: Blogg

Måndag 23 mars
Under helgen blev allt ramat & klart inför Gästrik Konst. 23 tavlor i olika storlekar varav 1 skall lämnas till Konsthallens samlingsutställning på onsdag. Det blir "På balkongen" som oxå de flesta röstade på i mitt facebookinlägg under helgen. I morgon väntar en tur till Galleri Profilen i Gävle för att hämta ytterligare några tavlor och tisdagkväll är kurskväll som vanligt. 
 
Ännu återstår en hel del förberedelser i ateljén innan allt är på plats. Ska börja provhänga under veckan och fundera på taveltitlar, prissättning osv! Så ska det städas och pyntas och skickas mailinbjudan till kunder o vänner, nära o kära. Info om invigning, deltagare, öppettider etc  se, www.gastrikkonst.com 
 
Strax en promenad  till "Må Bättre" för ett gruppass med härliga Stina och därefter Yinyoga 75 min med Birgitta. Skönt att avsluta veckans första dag med lite motion och avslappning på det!
 
Avslutar dagens inlägg med en vacker vårig bukett tulpaner som jag fick av en nära vän förra veckan! Tyckte det behövdes efter en så grå och blåsig måndag!
 
Ha en skön måndagkväll. Jag är snart tillbaka!
 
Kommentera inlägget här: