LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

LENASART HÖSTEN 2016

Kategori: Blogg

Fredag 12 augusti
Min nymålade tavla "Butterfly blue" får symbolisera sommaren som nu lider mot sitt slut! En sommar fylld av värme och sol, stugliv varvat med besök av familj och vänner. Ett sista veckoslut i vårt älskade Sjöhagen vä'ntar, för att därefter öppna ateljén igen och dra igång alla höstens aktiviteter på LenasArt under nästa vecka. Härligt och inspirerande att komma igång med alla nya konstkurser och konstprojekt som nu förbereds och planeras för fullt!
Det blev en dagsutflykt till  Avesta Art i tisdags där en ev Sveriges främsta glaskonstnärer Kjell Engman visar några av sina fantastiska glasskulpturer i Verket, ett nerlagt järnbruk och en mycket suggestiv och spännande lokal att visa konst i. Mycket annan fin konst fanns också att beskåda. Dessutom finns en skaparverkstad för barn. Måste upplevas och är väl värt ett besök. Fem stjärnor för Avesta Art!
Det blev även ett besök på Moderna Museet i Stockholm under vår Stockholmsvecka. Där bjuder den japanska konstnärinnan Yayoi Kusama in oss i sin prickiga värld, en av de mest annorlunda, spännande och roliga utställning jag sett. Åk och titta om ni har möjlighet! 
LenasArt 
Återstår att göra några utstkick till höstens kursdeltagare, besluta datum för weekendkurser och event.
Många förfrågningar har kommit in under sommaren!Y NYHET! -  En yoga/målarhelg planeras tillsammans med en kollega och utbildad yogainstruktör inför helgen 14-16 oktober. Nytt o spännande koncept som vi skall testa. Mer information om plats, program och prisuppgifter kommer inom kort att publiceras här på bloggen! Är du intresserad kan du förhandsanmäla dig redan nu på mail: lenas@lenasart.nu
 
Önskar er alla en Trevlig Helg! Jag är snart tillbaka, för nu drar konsthösten igång på allvar!
Kommentera inlägget här: