LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Tredje advent!

Kategori: Blogg

Fredag 9 december sitter framför datorn och summerar ännu  en intensiv konstvecka, inte alltid lätt att hinna uppdatera här på hemsidan men här kommer några rader. Damen på tavlan är redo för nobelfest imorgon! Är ni?
Tisdag 6 december träffades Gunnar o Lotta från Maison Vieussan i Frankrike, Helena från Kilafors Yogaskola och jag för en planeringslunch på Hedvigs trädgårdar. Mysigt och trevliga diskussioner i trivsam miljö. Det är nu dags att publicera och annonsera ut vår yoga & måla kurs i Frankrike 15-22 maj 2017. Så spännande och en dröm som nu håller på att bli verklighet!
värdparet  
LenasArt, avslutning på fortsättningskursen i tisdags kväll, glöggmingel och trevlig samvaro. Kerstin och Helena som tidigare målat med oss var inbjudna och Helena berättade lite för oss om den Vedic-Art kurs som hon deltagit i under hösten.
 
Får se om jag själv lyckas pricka in någon av vårens kurser för att fylla på energi och få lite nya infallsvinklar för mitt eget måleri. Vi tackade av Margareta som i januari reser på en jordenruntkryssning på 106 dagar....naturligtvis kommer hon att sakna oss.... eller hur? Vi är bara liiiiiite aviiis!
Då hon alltså är bortrest på sin högtidsdag, passade vi på att gratulera och önska Trevlig Resa!
 
Tisdag 20 december är det dags för årets sista målarevent. Jag fick ytterligare en förfrågan för några veckor sedan och tackade ja till en grupp på 8 tjejer som kommer och målar med mig en kväll som en lite julavslutning.
 
Torsdag 19 januari 2017 ny förfrågan fån Göranssonska skolan om ett målarevent för 8 personer i januari har jag också tackat ja til!
 
Gästrik Konst 2017 fotografi på tavla och lite information till Gästrik Konsts konstfolder är också inskickat under veckan.
 
Onsdag 7 december ett telefonsamtal och ytterligare en tavla är nu på väg ifrån ateljén, min elefanttavla blir en julklapp! Ska se till att leverera den i början av nästa vecka.
Tredje advent, lilla Tildes dansuppvisning på Folkets Hus väntar, lite julbak, nobelfest på TV och sist men inte minst lite välförtjänt avkoppling och soffhäng med kära sambon och förhoppningsvis en stund i ateljén. Ny tavla på "G".
 
Ha en underbar helg! Jag är snart tillbaka!
 
 
  
Kommentera inlägget här: