LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

"Kärlekens Nycklar"

Kategori: Blogg

Måndag 25 januari
Igår eftermiddag fick jag besök i ateljén av Caroline, David och lilla Lilly, för det var dags att överlämna deras personliga tavla. Lite nervöst, lite spännande och som alltid lite vemodigt att säga farväl till en målning som man arbetat med under en längre tid. Vi fick en trevlig pratstund tillsammans och de verkade så nöjda med sin tavla. Efter ett par timmar fick jag en bild med tavlan på plats i sitt nya hem och med texten "superfint"! Det värmde i konstnärssjälen! Stort tack Caroline och David!
 
LenasArt
Flera nya konstprojekt på "G", vi får väl se hur det utvecklas under våren, jag håller tummarna. 
 
Skissblock och pennor packat och nu tar bloggen semester under ett par veckor!
 
Nut av det vackra vintervädret. Jag är snart tillbaka! 
 
 

På "G"

Kategori: Blogg

Fortsätter att arbeta på min stad och mina hus, några detaljer från mina "fönster" som jag strax ska arbeta vidare på....fortsättning följer! Ha en trevlig söndag!
 
 

Frozen Tulip - LenasArt.nu

Kategori: Blogg

Måndag 11 januari
Ny vecka, nytt konstår, nya utmaningar!
Efter några dagar i ett vintrigt o vackert Stockholm är jag nu tillbaka i en vintrig o vacker hemstad. Så en frostig dag som denna passar det utmärkt att publicera min tavla "Frozen Tulip", som är målad helt med palettkniv! Inte riktigt min grej men övning ger färdighet, så det är bara att kämpa på! Om en liten stund väntar atelj'en där jag skall förbereda lite inför morgondagens kursstart! Känns inspirerade och mysigt att träffa alla tjejerna igen!
 
Önskar er alla en härlig vintervecka! Jag är snart tillbaka!