LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

PAINTING WITH A VIEW!

Kategori: Blogg

Härliga sommardagar, helt vindstilla, lagom varmt för utomhusmåleri så här på seneftermiddagen!
 
Fightas med mina penslar, färgtuber, getingar och flygmyror! Livet är underbart!
 
 
 

WeedArt

Kategori: Blogg

ONSDAG 13 JULI
 "My WeedArt" fyra små tavelexperiment 20x20 cm, ogräs, svart, guld och blank fernissa"
 
Sista veckan innan kära sambon får semester, sedan efterlängtad ledighet tillsammans!  Eftersom jag har förmånen att arbeta som heltidskonstnär i mitt eget företag LenasArt är jag min egen chef och beslutar själv när jag vill vara ledig eller arbeta så min latare period både vad gäller vistelse i ateljén och eget måleri har redan påbörjats. Trots det pågår skapandeprocessen kontinuerligt, skissar lite vid frukostkaffet, plockat fram min akvarellbox, försöker fånga ansiktsuttryck etc med enkla linjer...lyssnar på musik, läser, fångar intryck och idéer för kommande målningar. Sommaren betyder ett mer oplanerat, lekfullt experimenterande med färg o form. 
 
 "Med pastellkrita på grov brun bakgrund"
 
Ha en härlig onsdag! Njut av smultron och svensk sommar!
 
 
 
 
 

Sommarens sista utställning!

Kategori: Blogg

Onsdag 6 juli
I söndags var det dags att plocka ner sommarens sista utställning på Galleri Miles. Under jazz & bluesfestivalen bjöds på fina artister, bl a Andreas Weise, Kristin Amparo, Ebbot Lundberg och den suveräne gitarristen Robben Ford. Många fina upplevelser och många besök även i "art-tältet" där jag sålde några tavlor, konsttryck och vykort. Helgens överraskning: En man från Stockholm köpte en tavla av mig och gav mer än vad som stod på prislappen.....han tyckte tavlan var alldeles för billig! Ja det ska nog vara en 08:a till det! Stort tack Carl Joakim, det kommer jag att leva länge på! Nu ska jag se till att tavlan blir leverad till dig i Stockholm på ett eller annat sätt! Jag hör av mig!
 
Kära sambon arbetar en vecka till sedan semester! Själv skissar jag lite, funderar lite kring nya tavlor och leker lite med nya ansiktsuttryck till morgonkaffet. Alltid säkrast att ha skisspennor, tuschpennor och lite anna material till hands.
 
 
Imorgon ett efterlängtat planeringsmöte med en kollega inför ett ev samarbete och nya spännande projekt i höst och under våren 2017. Mer information om det kommer när vi kommit lite längre... 
 
Njut av det vackra sommar Sverige - Själv skall jag kila iväg till Stadsparken för ett gympapass! Härligt!