LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Weekendkurs & Halloween!

Kategori: Blogg

Måndag 7 november
Snön yr utanför fönstret och Kung Bore slog till med full kraft denna Allhelgonahelg! Själv myser jag inomhus idag och reflekterar över helgens Weekendkurs på LenasArt.
   
Lördag 5 november
9 målarsugna deltagare i blandade åldrar hade anmält sig till höstens sista målarworkshop. Vi startade lördagen med en kort genomgång av målarmaterial, och några färgövningar. Därefter började alla planera färg och motiv för sina individuella tavlor under min handlening. En härlig grupp tjejer/damer och alla kom snabbt igång med sina tavlor. Måleri varvades med paus för lunch och em-fika och vid slutet av dan hade många spännande idéer börjat ta form på målardukarna. 
 
Söndag 6 november
Under söndagen växte långsamt många fina tavlor fram och färdigställdes! Det blev en mycket trevlig, kreativ och inspirerande helg tillsammans i ateljén och innan vi skildes åt var det dags att fota alla tillsammans med sina nymålade mästerverk....dagarna gick alldeles för fort som det oftast gör när man har trevligt och plötsligt var det tomt och ensamt i ateljén!
 
Stort tack igen till er alla som kom och målade tillsammans med mig denna mysiga "vintriga" Allhelgonahelg och jag önskar er VARMT VÄLKOMNA ÅTER och kom ihåg att "Hålla penslarna varma"!
 
 
 
 
 
  
Kommentera inlägget här: