LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Fantastisk yoga/måleri helg i vacker miljö!

Kategori: Blogg

Yoga/Måleri workshop i Kilafors 14-16 oktober
Med bilen full av målarmaterial och taggade tjejer styrde jag färden mot den vackert och varsamt renoverade Norrfly Herrgård i Hälsingland. Där blev vi väl omhändertagna av Madelene och Micael under hela helgen.
Bildresultat för Norrfly Herrgård
Vid ankomst till Norrfly, väntade min kollega, Helena Hammarberg yogalärare vid Kilafors yogaskola på oss och visade lokalen där vi nu förberedde oss för att starta upp helgens workshop. Äntligen, äntligen var det dags att köra igång vårt efterlängtade koncept, som vi planerat och längtat till ända sedan i våras!
 
Dag 1
Tidigt både lördag- och söndag morgon startade vi med sköna energigivande yogapass som Helena ledde oss igenom med mjuka rörelser och positioner. En underbart skön början på dagen!
I Herrgården väntade därefter den utsökta och efterlängtade frukosten som vi avnjöt!
 
Efter frukost och en kort genomgång av material och färger kom tjejerna snabbt igång med att grunda och planera sina egna tavlor under min handledning.
  
Timmarna flög snabbt iväg med ett litet avbrott för lunch och em-fika och ännu ett lite längre yogapass senare på lördagseftermiddagen.
Lördagkvällen avslutades med trerättersmiddag och vinprovning hos den duktiga och kunniga sommelieren Leena Janson (lavignette.se) i grannbyn Norrby.
En fantastisk middag och dessert serverades med spännande smakkombinationer och olika viner som provades till de olika rätterna. En magisk upplevelse rikare vandrade vi nöjda, mätta,och belåtna tillbaka till Herrgården i oktobermörkret, mitt i Hälsinglands djupaste skogar, utrustade med våra reflexvästar och ficklampor!
 
Dag 2
 Vackra tavlor i höstiga färger växte fram och färdigställdes under söndagen och plötsligt började det närma sig slutet på denna kreativa och inspirerande helg.
Stort tack till er alla! Helena som lät oss komma till sitt vackra Hälsingland och Lena, Margareta, Katarina och Lotta som deltog i kursen! En underbar helg som ligger som ett ljust minne i höstmörkret.
 
Ny vecka, nya utmaningar, ikväll är det fortsättningskurs i ateljén med mina trogna kursdeltagare, Jag bara älskar att vara i ateljén under mörkga ruggiga höstkvällar!
 
Ha en bra vecka, tänd ljus, njut av att bara vara! Jag är snart tillbaka!
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: