LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Rivstart in på nya året!

Kategori: Blogginlägg 2017

MÅNDAG 23 JANUARI 2017
....så var första veckorna i januari förbi, njuter av dagarna som nu blir både längre och ljusare. Underbara vinterpromenader har varvats med sköna skapardagar i ateljén, kursstart för fortsättningskursen 10 januari och åreta första målarevent torsdagen 19 januari! Det finns några konstkalendrar för 2017 kvar, 250 kr st + 30 kr porto vid ev frakt! Vid ev intresse v v skicka mail till: lenas@lenasart 
  Lena Södercrantz foto.
 
GästrikKonst 2017 - Långfredag 14/4 - Annandag Påsk måndag 17/4
Jag ser med spänning fram emot GästrikKonst 2017 och nyproduktion inför påskens konstrunda har nu påbörjats!
För ytterligare info: www.gastrikkonst.com
 
Måla & Yoga kurs i Languedoc i Södra Frankrike 15-23 maj
Ser med ännu större spänning fram emot vår planerade Måla/Yoga kurs i södra Frankrike i maj. Glöm inte bort att läsa under kategorin "kursutbud" om du är intresserad. En härlig vårvecka väntar med boende och helpension på vackra Maison Vieussan där Lotta & Gunnar tar hand om oss under veckan och min kollega Helena Hammarberg och jag håller i kurserna. Både nybörjare och de som målat/yogat lite tidigare är varmt välkomna. 
Maison Vieussans foto. Maison Vieussans foto.

Bokning och information sker via mail till: info@maison-vieussan.com och www.maison-vieussan.com
Sista dag för anmälan: 15 mars 2017
 
Vänligen notera att resan genomförs med ett minimum av 6 deltagare och ett maximum av 8 deltagare, så först
till kvarn gäller!
Lena Södercrantz foto. 
Lena Södercrantz, LenasArt                                   Helena Hammarberg, Kilafors Yogaskola
 
Ha en härlig vintervecka! Jag är snart tillbaka!

Nytt år - Nya utmaningar!

Kategori: Blogginlägg 2017

Söndag 8 januari
Årets första tavla målades under gårdagen när jag spenderade eftermiddagen i atelj'en. Jag lyssnar alltid på musik under skapandeprocessen och fick plötsligt för mig att försöka måla en abstrakt fiol i några av mina favoritfärger. Som vanligt svårt att stoppa i tid och känna om en tavla är klar eller ej... men efter lite synpunkter/kommentarer från mina vänner på FB blev jag puffad i en riktning och istället för att arbeta vidare med risk för att förstöra det spontana i bilden är beslutet nu taget. Den är klar!
Lena Södercrantz foto.
LenasArt
Nu på tisdag den 10 januari startar min fortsättningskurs kl 18.30. Ska bli mysigt att träffa alla igen och komma igång med måleriet på allvar. För mig gäller det nu att fokusera på GästrikKonst 2017 i första hand och att planera och förbereda inför årets första målarevent torsdag 19 januari. Då får jag besök av åtta målarsugna tjejer som kommer till LenasArt för en helkväll tillsammans med mig i ateljén.
 
Ha en fortsatt skön söndagkväll! Jag är snart tillbaka!