LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Nytt kök på "G"!

Kategori: Blogginlägg 2017

Måndag 8 maj
Köksmontering pågår, stökig vecka med många problemlösningar och diskussioner med köksleverantör, snickare, elektriker och  plattsättare, men allt löser sig och det är fantastiskt att se hur professionella hantverkare löser problem och samarbetar på bästa sätt.
 
Vi får nog räkna med att bo i stugan till och från även under denna vecka....eftersom en bänkskiva var skadad och vår induktionshäll skall monteras i den så är vi tills vidare utan matlagninsmöjligheter. 
 
Har lite svårt att koncentrera mig på måleriet just nu, har så många andra beslut som skall fattas, i vilket fall är det härligt med nytt kök på "G". Skapande som skapande.
 
Stughelg
Fantastiskt födelsedagsväder i fredags och det firades med årets första grillmiddag utomhus,  Lördag och söndag har vi ägnat åt grovstädning av tomten, nya tanken är på plats och vi måste försöka återställa marken så det blir fint igen! 
Lena Södercrantz foto. Lena Södercrantz foto.
 
LenasArt
Ett par tavelleveranser kvar efter GästrikKonst, nya målardukar har inhandlats i diverse storlekar.
I morgon kväll målar jag med min kurs igen, men två av deltagarna är på resande fot, New York och vinresa till Frankrike, kanske är de tillbaka med nya spännande idéer till nästa vecka.
 
Önskar er en härlig vårvecka, även om det just nu snöar för fullt utanför mitt fönster!!!!
 
Aprilväder i maj! Huvva! Bara att plocka fram mössa och vantar igen!
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: