LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

UTSTÄLLNING KANALKYRKAN

Kategori: Blogg

KONST & FOTOUTSTÄLLNING KANALKYRKAN I SANDVIKEN
 
Utställningsperiod: lördag 5 maj - torsdag 7 juni
Vernissage lördag 5 maj, kl 15.00-17.00 i min närvaro
(det bjuds på kaffe/te och hembakat kaffebröd för den som önskar)
 
VARMT VÄLKOMNA!
"Raukporten", fotografi av Johan Södercrantz.  Fotot finns även att beskåda i stort format vid ett flertal perronger i  Stockholms tunnelbana i en reklamkampanj för Destination Gotland. Inramat foto finns till försäljning på utställningen.
 
Jag ställer ut några av mina målningar tillsammans med min son Johan Södercrantz som ställer ut några av sina vackra  naturfotografier på Kanalkyrkan i Sandviken under maj månad och första veckan i juni.
 
Öppet vardagar: må-to kl 10.00-20.00
 
VARMT VÄLKOMNA!
 
 
 

NY UTSTÄLLNING PÅ "G"!

Kategori: Blogg

SÖNDAG 15 APRIL 

Jag har nu vaknat ur min bubbla efter årets Gästrik Konst, kunder har hämtat tavlor i ateljén och jag har under förra veckan paketerat och levererat samtliga tavlor. Nu laddar jag om inför kommande utställning på Kanalkyrkan i maj. Hade ett givande möte med ansvariga Mona i torsdags, planerar och försöker få till en bra utställning med de få tavlor som jag nu har, samtidigt har jag börjat med ett roligt och spännande beställningsuppdrag! Våren är fullbokad av förberedelser och aktiviteter...

Ja under årets konstrunda var det såååå måååånga besökare i ateljén, (flera hundra) och såååååå mååååånga av mina tavlor har nu bytt ägare och flyttat till sina nya hem både utomlands och runtomkring i vårt avlånga land! Slog nog alla tidigare rekord i år!  Fantastiskt roligt, och när jag nu går runt i ateljén där tavellister och väggar gapar tomma känner jag mig fortfarance både överväldigad och lite förvånad över vad det egentligen var som hände under de fyra utställningsdagarna. Ödmjukhet och tacksamhet är också vad jag verkligen känner över att mina målningar och mitt måleri blev så uppmärksammat och uppskattat i år!!!  

Strax före öppningsdax långfredag 30 mars 2018
 
...och även under sista utställningsdagen, Annandag Påsk 2 april 2018 var det fullt av besökare ända fram till stängningsdags kl 16.00, dagens yngsta kund fick köpa min minsta tavla som hon blev så förtjust (25 kr inkl staffli), det var en stolt liten tjej som poserade med sitt livs första konstinköp!
 
Förhandsvernissage på Konsthallen torsdag 29 mars för samtliga konstnärer. Min tavla "Between summer & fall" var mitt val till årets samlingsutställning.

VÅRSOL

Kategori: Blogg

Tisdag 3 april
Sitter o värmer mig i solen på balkongen, reflekterar över en fantastisk och framgångsrik påskutställning på LenasArt!  Jag är överväldigad och positivt överraskad  av alla vänliga, uppmuntrande ord kring mitt måleri och min konst. Ett varmt tack till er alla besökare och tavelköpare! Känner mig lycklig och tacksam! 

 ”Walk in the park” flyttar till Örebro och jag är säker på att den kommer att trivas i min mammas födelsestad! Själv har jag så många barndomsminnen från somrarna vid  mina älskade morföräldrars sommarställe i Lekeberga  vid Kilsbergen! ❤️❤️
 
Vår dator är hos doktorn, så det här inlägget gör jag direkt i mobilen, i solen, på balkongen o njuter av helgens upplevelser! Ateljen vibrerar av energi även fast väggarna gapar tomma! 
Sören Charmören flyttar till Halmstad...            
o mina sofistikerade damer reser ända till en svensk familj, bosatta i Turkiet! 
Ikväll är det målarkurs som vanligt och några kunder kommer oxå för att hämta sina tavlor!
Njut av att våren äntligen är på väg! Jag uppdaterar galleriet när vår dator är tillbaka! Ha en underbar vecka!