LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Ingo Flamingo!

Kategori: Blogg

TISDAG 24 JULI - Försöker jobba lite i min sommaratelje här på landet, magiska dagar med sol, bad o avkoppling o när värmen blir för mycket kan jag sitta några timmar o måla, underbart! För första gången har jag försökt mig på en flamingo!                              
 Inte då lätt... tänkte måla lite vita fjädrar och någon slags bakgrund idag men det blev alldeles för varmt även i ateljén så min ”Ingo Flamingo” får vänta på sina vita fjädrar!   Önskar er alla en fortsatt underbar vecka & njut av vårt vackra sommarsverige! Kram

LIVET PÅ LANDET

Kategori: Blogg

Måndag 16 juli
Äntligen har mannen oxå fått sin efterlängtade semester! Varma lata dagar i stugan med bad o skön avkoppling med familj o vänner! Fantastiskt vilken sommar vi har i år! Har installerat min sommaratelje i gäststugan där jag tillbringar några av de varmaste timmarna på dagen! Lite förberedelser och planering inför höstens kurser o aktiviteter kopplar jag oxå av med i skuggan när lusten faller på!  Ha det gott i sommarvärmen, själv hoppar jag strax i sjön för ett svalkande dopp!
 

SOMMARUTSTÄLLNING 2 juli - 10 augusti

Kategori: Blogg

SOMMARUTSTÄLLNING - KANALGÅRDEN - Måndag 2 juli - Fredag 10 augusti
Nu visas mina färgstarka målningar och min son Johans vackra naturfotografier på restaurang Kanalen, Björkgatan 5 i Sandviken under hela sommaren.
 
Öppettider: Vardagar 08.00-15.00
 
Varför inte kombinera en lunch på restaurang Kanalen med att titta på lite vacker konst!
 
VÄLKOMNA!
 Lena Södercrantz foto. Lena Södercrantz foto.
Lena Södercrantz foto.
 
Jobbar vidare med sommarens sista två beställningstavlor som skall vara klara till slutet av juli.
 
Ha en spännande fotbollsvecka! Jag är snart tillbaka!