LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

TRÄNINGSRESA RHODOS 4-11 OKTOBER

Kategori: Blogg

MÅNDAG 15 OKTOBER
  Bilden kan innehålla: himmel, hav, skymning, utomhus och natur  Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, himmel och utomhus
Vackra soluppgångar över Egeiska havet!
 
Vilken fantastisk träningsvecka på hotell Lindos Imperial Luxury Suites, på Rhodos. Morgonyoga och Qigong vid soluppgången över Egeiska havet, så det gällde att vara uppe med tuppen! Vattengympa, Suma Moves & Happy dancing. Härliga fartfyllda träningspass på dagarna varvat med de lugnare morgonpassen på stranden. Inspirerande duktiga instruktörer!  Ett stort tack till er Elisabeth, Maria, Annika och Camilla som ledde oss under denna underbara vecka.
 
God mat, många skratt, båtutflykt och restaurangbesök till Lindos, trevligt umgänge och gemenskap med många nya vänner. Supernöjd då detta var min första träningsresa ever....  Så efter en vecka med sol, värme, träning och träningsvärk är jag nu tillbaka i vardagen igen och välkomnades av ett höstvackert o varmt  Sverige som nu sprakar i höstens alla vackra färger.
 
Energidepåerna påfyllda, inspirationen likaså, nya idéer skall så småningom ta form på mina nyinköpta målardukar som väntar i ateljén!
 
Igår gjorde vi en snabb sväng till vårt älskade Sjöhagen för att plocka bort de sista sommarblommorna och stuva undan utemöblerna & dra upp båten. Rönnarna på vår tomt var magiska och solen värmde oss under kaffepausen på verandan. Sverige är fantastiskt!
Bilden kan innehålla: träd, himmel, växt, utomhus och natur
Vi  har nog aldrig sett våra rönnar på tomten i så vackra färger som i höst! 
 
Imorgon dags att träffa tjejerna i fortsättningskursen igen och på torsdagen är det dags för 5:e lektionen av höstens nybörjarkurs.
 
Ha en underbar vecka! Jag är snart tillbaka! Kram/Lena
 
 
 
 

Ny månad - Nya utmaningar

Kategori: Blogg

ONSDAG 3 OKTOBER
Ingen automatisk text tillgänglig.
Vilken härlig och kreativ kväll det blev i ateljén igår! Spännande utmaning och konstprojekt påbörjat. Alla vi 9 som målar tillsammans på tisdagar ska utifrån 9 lika stora svarta målardukar och med en blomslinga som löper över alla dukar, skapa en gemensam  "teampainting"!  Kreativt och kul, vi målar alla våra individuella tavlor med fantasiblommor och färger men måste också samarbeta för att se till helheten! Kul att se hur resultate blir när det är klart!
 
Ny förfrågan om konstevent har inkommit, november blir en tuff månad med kurser både tisdagkvällar, torsdagkvällar, 2 konstevent, 1 weekendkurs och ett konstföredrag. Så roligt att så många vill komma och måla tillsammans med mig på LenasArt.
 
För att ladda batterierna och fylla på lite energi reser jag nu iväg på mitt livs första träningsresa! Härligt att kombinera träning, sol & bad och förlänga sommaren lite!
 
Ha en bra vecka, ut och njut av den friska luften och alla vackra höstfärger som naturen bjuder på!
 
Kram/Lena