LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

SÖNDAG 4 OKTOBER

Kategori: Blogg

SÖNDAG 4 OKTOBER
Efter några intensiva, roliga veckor med kvällskurser, ett målarevent förra lördagen har det varit skönt med en avkopplande helg i Sjöhagen där vi nu är klara med "höstbruket" utomhus och förberett allt inför kommande vinter. Långpromenad, höstgryta och en god flaska rött avslutade lördagen. Skön sovmorgon idag och tidig avfärd tillbaka till "människobyn" eftersom det blåste och regnade och bara var grått och murrigt...
 
Torsdag 1 oktober
Den här soliga torsdagen var jag ute och plockade vackra höstlöv till eftermiddagskursen. Jag hade köpt svarta målardukar till deltagarna och dagens uppgift var att på ett effektfullt och abstrakt sätt måla varsitt löv i sprakande höstfärger och det är alltid lika fascinerande att se hur många olika varianter av färg och form som växer fram på målardukarna även om uppgiften är densamma för alla deltagare. Några löv ser ni här. Ny intensiv vecka väntar i ateljen, med mina 3 målarkurser, ett besök av tavelspekulant på onsdag och förberedelser och inköp av nya färger och nytt material för kommande event och aktiviteter på LenasArt.
Bilden kan innehålla: växt, blomma, natur och utomhus
 
Lördag 26 september
Ett festligt målarevent och festlig lördageftermiddag och kväll på LenasArt med ett sällskap på 8 personer som kom för att gemensamt måla en s k "Team Painting" till en av deltagarna som fyllt år. En mycket trevlig och kreativ kväll i ateljen fylld av energi, måleri, mat och många skratt. Det blev en kväll att minnas! 
Alla förbereder sig inför uppgiften, funderingar, färgövning och lite skisser före attack på målarduken.
Snillen spekulerar och jubilarean får noggranna instruktioner ....
En trevlig kväll tillsammans med detta sällskap, som så småningom hade åstadkommit en personlig tavla till Eva H som firades denna kväll. Tack för att ni kom och varmt välkomna tillbaka!
 
Önskar er alla en fortsatt skön söndagkväll och en härlig höstvecka! 
Kram /Lena
Kommentera inlägget här: