LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Vilken härlig överraskning....

Kategori: Blogg

...det blev, att så många besökare kom till vernissaget på utställningen "Paintertainment" igår!!
Alla "konstnärer"(utom stackars Sinikka som fått magsjuka) samlades kl 12.00 för att "skåla in"

evenemanget med ett glas champagne!! Ute hade det snöat hela natten och det bara fortsatte o fortsatte! Glada, förväntansfulla och lite spända var vi alla om någon förutom familj o vänner överhuvudtaget skulle ta sig hit under dagen!

Kl 13.00 öppnade vi så dörrarna för besökare och trots snöoväder, blåst och minusgrader letade många sig ändå till ateljén för en titt på våra tavlor. Vi bjöd på värmande glögg/kaffe och pepparkakor, och långt över våra förväntningar kom besökare och gick under hela eftermiddagen. Timmarna rullade snabbt iväg och vi var alla glada, nöjda och trötta när klockan närmade sig stängningsdags kl 17.00.

Vilket mysigt minne det blir, att tänka tillbaka på den här söndagen i trevligt sällskap, med många besökare, fina tavlor på väggarna, ljuslyktor tända i ateljén, marschaller som brann utanför, och härlig stämning, så som det ska vara i ateljén när det är som ALLRA BÄST!
  
             
    
Stort tack till alla besökare och till er tjejer som troget målat tillsammans med mig på tisdagar (i flera år) och torsdagar under hela hösten. Utan era tavlor och er hjälp med alla förberedelser skulle det inte blivit så här spännande, roligt och fint! STORT GRATTIS ocskå till två av tjejerna som för första gången fick sälja varsin tavla! En härlig lite overklig känsla som man alltid kommer att minnas!!! 

För er som inte hann eller kunde se utställningen i går är den också öppen tisdag 30 november 18.30-21.00, och då kommer "Åke med kniven" och hälsar på, han ringde ikväll! Utställningen är också öppen söndag 5 december mellan kl 13.00-17.00. VÄLKOMNA!

Ha en härlig vecka! Jag är snart tillbaka med nytt inlägg!