LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

TRÄNINGSRESA RHODOS 4-11 OKTOBER

Kategori: Blogg

MÅNDAG 15 OKTOBER
  Bilden kan innehålla: himmel, hav, skymning, utomhus och natur  Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, himmel och utomhus
Vackra soluppgångar över Egeiska havet!
 
Vilken fantastisk träningsvecka på hotell Lindos Imperial Luxury Suites, på Rhodos. Morgonyoga och Qigong vid soluppgången över Egeiska havet, så det gällde att vara uppe med tuppen! Vattengympa, Suma Moves & Happy dancing. Härliga fartfyllda träningspass på dagarna varvat med de lugnare morgonpassen på stranden. Inspirerande duktiga instruktörer!  Ett stort tack till er Elisabeth, Maria, Annika och Camilla som ledde oss under denna underbara vecka.
 
God mat, många skratt, båtutflykt och restaurangbesök till Lindos, trevligt umgänge och gemenskap med många nya vänner. Supernöjd då detta var min första träningsresa ever....  Så efter en vecka med sol, värme, träning och träningsvärk är jag nu tillbaka i vardagen igen och välkomnades av ett höstvackert o varmt  Sverige som nu sprakar i höstens alla vackra färger.
 
Energidepåerna påfyllda, inspirationen likaså, nya idéer skall så småningom ta form på mina nyinköpta målardukar som väntar i ateljén!
 
Igår gjorde vi en snabb sväng till vårt älskade Sjöhagen för att plocka bort de sista sommarblommorna och stuva undan utemöblerna & dra upp båten. Rönnarna på vår tomt var magiska och solen värmde oss under kaffepausen på verandan. Sverige är fantastiskt!
Bilden kan innehålla: träd, himmel, växt, utomhus och natur
Vi  har nog aldrig sett våra rönnar på tomten i så vackra färger som i höst! 
 
Imorgon dags att träffa tjejerna i fortsättningskursen igen och på torsdagen är det dags för 5:e lektionen av höstens nybörjarkurs.
 
Ha en underbar vecka! Jag är snart tillbaka! Kram/Lena