LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Packar för 5 dygn i Istanbul

Kategori: Blogg

Måndag 28 april 
En vecka har gått sen Gästrik Konst och "eftermarknaden" är i stort sett klar. De flesta tavlor är levererade och två tavlor har jag lämnat till ramning hos galleri Profilen. Kristin som köpte tavlorna önskade svarta ramar så jag lovade henne att se till att få hjälp med det av Rickard i Gävle. 
 
Premiärhelg
Det blev stugpremiär i Sjöhagen med underbart väder och besök av yngste sonen från Uppsala som tog en premiärtur med kajaken på en spegelblank Storsjö!  Även äldste sonen kom på fikabesök med hela familjen. Det blev premiärfiske på piren med två mörtar och en löja. Fiskelyckan var stor för femåringen som fick
sitt första metspö! Härlig och skön omväxling mot påskhelgens konstutställning i ateljén.
 
Mycket frisk luft och utomhusvistelse och nu sitter jag här med träningsverk i armar o ben efter allt krattande och klippande men åååh vad skönt  att våren kommit på riktigt. 
 
Imorgon ateljékväll och målning med tjejerna som vanligt, och tidigt onsdag morgon åker vi med goda vänner till Istanbul för en förlängd week-end. Här ska laddas med nya intryck och ny inspiration!....Ser fram emot en spännande storstad där Europa möter Asien och en båttur på Bosporen hoppas vi också att vi hinner med.
 
Måste återgå till packningen som väntar....
 
Önskar er alla en trevlig Valborgsmässoafton och en Skön fösta maj!
  
 
Jag är snart tillbaka med rapport från Istanbul