LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Fyra Fantastiskt Festliga dagar - LenasArt - Gästrik Konst 2022

Kategori: Blogg

FREDAG 22 APRIL
Jag är helt överväldigad över Påskhelgens utställning! Så många besökare och positiva samtal kring min konst och min verksamhet i ateljen. Många kära återseenden med återkommande kunder och många spännande möten med nya besökare som oxå hittat till ateljen, ja för mig var det absolut besöksrekord i år, det fullkomligt "vällde" in folk redan kl 11.00 på fredagen när jag öppnade och sista besökarna kom 2 minuter i fyra på Annandagen! Så himla kul!!! Däremellan var det en lagom strid ström under både Påskafton och Påskdagen. Det kändes verkligen som en riktig folkfest i år och efter två inställda konstrunder p g a pandemin fanns det ett uppdämt och efterlängtat behov av att åka runt bland olika utställningsplatser och titta på konst igen. Härliga dagar att minnas!
Kan vara en bild av 1 person, står, utomhus och text där det står ”၄. GÄSTRIK KONST Hela Päskhelgen”
Ja, vad säger man....tusen, tusen tack till er alla både besökare och tavelköpare. I veckan som varit har det varit många tavelleveranser, och en hel del att ta reda på efter fyra hektiska dagar!
 
15 originalmålningar lämnar nu ateljen och både vykort och posters gick åt som smör i solsken.
Fantastiskt roligt och samtidigt lite vemodigt när så många alster lämnar ateljen samtidigt, vissa kommer jag att sakna lite extra.....men nu kommer de till sina nya hem där jag hoppas att de kommer att trivas tillsammans med sina nya ägare! 
Kan vara en bild av 3 personer och inomhus
Fortfarande lite omtumlad men tacksam och glad, summerar jag både Påskhelgen och veckan som gått. Nu laddar jag och kära mannen för årets stugpremiär i vårt älskade Sjöhagen. Ikväll blir det traditionsenligt både sill och nubbe! Sedan ska jag bara njuta och koppla av med att läsa bok och ta långa härliga skogspromenader under helgen. Snön ligger kvar här och där och några tussilago har vågat sig fram, lite för kallt än för att vitsipporna ska slå ut vid strandkanten, men våren är på "G", Så Ut och Njut! 
 
Önskar er alla en underbar helg & jag är snart tillbaka!
 
Kram/Lena