LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

alldeles hopplöst...

Kategori: Blogg

...så här års! Våren pockar, ateljén lockar, alla mina drömmar krockar med varandra! Imorgon blir det i alla fall ateljén igen efter förra tisdagens uppehåll! Längtar efter tjejerna och en stunds avkoppling framför staffliet.
Vet exakt vad som skall målas! En alldeles särskild tavla till ett alldeles särskilt tillfälle till en alldeles särskild person. 
Klicka för att visa "svenska flagga" result 5  Klicka för att visa "Liljekonvaljer" result 6  Klicka för att visa "Blomlåda" result 1
Å skönt är det med 3-dagars vecka, ser fram emot några härliga lata dagar i Sjöhagen. Blommor inköpta hos Gustavsängs Handelsträdgård väntar nu på att få lite jord kring fötterna och planteras i krukor och lådor. Liljekonvaljerna har slagit ut och blommar över hela tomten, lika härligt varenda år att plocka in och fylla  små vaser och glas och känna den underbara doften! Så skall flaggan hissas förstås den 6:e juni! Fira allt som firas kan!

På onsdag 1 juni är det möte på Spegeln i Gävle, inför höstens konstaktivitet. Just nu känns det väldigt avlägset att tänka på det, vill njuta av en lååång skööön sommar först! Men i vilket fall blir det spännande att få lite mer information om vad det handlar om och träffa övriga konstnärer som skall delta.

Ligger lite lågt med bloggandet....men kikar in och skriver nån rad emellanåt!

Ha det gott till nästa inlägg dyker upp!