LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Förberedelser

Kategori: Blogginlägg 2017

GÄSTRIK KONST 2017 
 
Konstfoldern för årets konstrunda under påskhelgen (14-17/4) är nu klar. I år är vi 59 deltagande konstnärer som kommer att visa vår konst på olika platser i Gästrikland. I foldern presenteras ett konstverk + namn och utställningsplats för varje konstnär och precis som förra året, arrangeras en samlingsutställning på konsthallen i Sandviken där samtliga konstnärer också visar varsin tavla (behöver ej vara den som visas i foldern). På GästrikKonsts facebook-sida pågår nu varje dag fram till påsk presentationer av alla konstnärer i bokstavsordning, snart dags för bokstaven S och min presentation som jag naturligtvis kommer att dela på facebook när det är dags!
Lena Södercrantz foto.
Konstfoldern finns att hämta på Sandvikens konsthall och Sandvikens Turistbyr på Folkets hus.
 
LenasArt
Kurskväll med tjejerna igår, mysigt och kreativt som det brukar vara! Imponerande att se hur alla som målat tillsammans med mig under årens lopp utvecklat sitt eget formspråk och sin egen stil. Trevligt har vi och många tavlor växer fram i ateljén under våra tisdagskvällar.
 
Jag har lite kvar att färdigställa inför Gästrik Konst, allt tar alltid lite längre tid än man tänker och saker och ting händer på vägen!
 
Bomässa på Göransson Arena
Där vi blev med NYTT KÖK, så många beslut har nu tagits under veckan och flera besök har vi haft av Pether som mäter och måttar och kommer med finurliga lösningar på vårt skräddarsydda kök som skall installeras i början av maj.
 
Vi blev ären med NY KONTINENTALSÄNG från Lindholms på mässan, med leverans i början av maj. 
 
Och så skall en ny avloppstank installeras i stugan under april....
 
Men som sagt före det väntar Gästrik Konst och ett par dagar efter det reser jag till Hufvudstaden ett par dagar för att hjälpa till när dotra med familj väntar tillökning!
 
Ha en härlig vecka. Jag är tillbaka under nästa vecka med ytterligare information kring Gästrik Konst!