LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Lite sol, lite snö och advent!

Kategori: Blogg

Fredag 28 november
Igår var det gemensam avslutningsfest för deltagarna från höstens båda målarkurser, tyvärr hade inte alla möjlighet att komma, det är alltid svårt att hitta ett datum som passar alla och olika aktiviteter och arrangemang har ju en förmåga att dyka upp så här när vi närmar oss advent och den hektiska julmånaden december.
 
Tjuvstartade lite med adventsstjärnor i fönstren, marschaller och många juliga ljuslyktor som skapade stämning i ateljén. Jag serverade glögg med lite tilltugg och till middag blev det laxlasagne med sallad o bröd.
 
En festlig kväll blev det och mysigt var det med många skratt och många intressanta diskussioner under en kväll som gick alldeles för fort som det alltid brukar göra när man trivs och har trevligt tillsammans.
 Tack alla ni som deltar och deltagit i mina kurser, det har varit en rolig och spännande höst tillsammans med er och många ideer har stötts och blötts och en hel del tavlor har vuxit fram i ateljén. Härligt!
 
Tack också till Anna P som köpte tavlan "höstvindar" och som jag ofta sagt tidigare, alltid roligt och alltid lite vemodigt när en tavla flyttar från ateljén! 
 
Så hoppas vi också på lite mer av solen som ju faktiskt visade sig under ett par dagar denna vecka!
 
Önskar er alla en trevlig första advent med skyltsöndag och allt!