LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Nu längtar jag....

Kategori: Blogg

...tills allt lugnar ner sig lite. Jag behöver mer tid för mitt skapande. Imorgon flyttar jag in till Gävle för att bo på hotell Clarion Winn i en vecka. Sandvik Coromant har ett stort internationellt möte, Global Marketing Meeting 2013.  Vårt projekt-team har arbetat hårt med olika delar för att allt skall fungera under kommande vecka. 150 deltagare från världens alla hörn deltar i detta Event. En fullspäckad, spännande vecka väntar!
 
Klassfest
Igår träffades 20 gamla klasskamrater från klass 1-8, + vår magister 75 år. Vi startade med visning av 150-årsutställningen på Sandviks huvudkontor, därefter mingel och filmvisning i min ateljé.  Film från vår skolresa till Sälen när vi var 12 år, oj så söta och unga vi var och hur vi kämpade på med våra skidor "med låg fästpunkt". Långt före Stenmarks era och slalomskidor var inte så vanligt! Middag på Kanalkiosken, sen tillbaka till ateljén för ost, vin o gamla minnen. 01.00 lämnade de sista festen och nu kl 14.00 skall vi träffas några stycken o fixa till lokalen igen. Många skratt och trevlig samvaro, verkligen en kväll att minnas! 
Foto: Klassfest, kl 14.00 droppar de in, mina gamla klasskamrater, klass 1-8. Vi blir 20 pers + vår magister 75 år! Middag senare på Kanalkiosken! Trevlig Helg!
 
Mina målartjejer kommer att måla utan mig i veckan! Men nästa vecka är jag tillbaka i ateljén igen och målar som vanligt. Är så inspirerad och har så många idéer, vill vara i ateljén så mycket jag kan, hösten är skapandets tid!!
Foto: Ikväll blev det några timmar i atelj'en, stor tavla på "G", bakgrund o skiss klar!
Bakgrund och skiss till denna tavla gjorde jag i tisdags!
 
Ha en bra vecka! Jag är tillbaka i början av oktober med nytt inlägg!