LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

TILLBAKA I VARDAGEN & KONSTAKTIVITETER

Kategori: Blogg

TISDAG 3 SEPTEMBER
Denna ljuvliga sommar har så sakteliga glidit över till höst och det är dags att flytta hem från landet och återgå till lite vardagliga rutiner igen. En underbar sommar blev det med Midsommarfirande och kräftskiva med hela och delar av vår stora härliga familj. Sol och bad, några veckoslut med besök av släkt och vänner och även ett par trevliga utflykter både till vackra Furusund, Glada Hudik och sommarens sista helg firade vi hos min älskade dotter med familj i deras lilla sommarparadis i Dalarna.
Kan vara en bild av 6 personer  Kan vara en bild av 1 person och tårta
 
Kan vara en bild av 2 personer    Kan vara en bild av fläktkåpa och härd    Kan vara en bild av tabell och ljusstake 
  
LenasArt
Jag har haft min lilla sommaratelje i vackra Sjöhagen och målat lite då och då men vädret har varit så underbart så jag har ärligt talat mest varit utomhus och arbetat på tomten och tagit hand om mina odlingar och njutit av alla härliga varma sommarkvällar. Men ett par målningar har det ändå blivit.
Kan vara en illustration av dans
En av sommarens nya målningar. 50x60 cm
 
Sommarens konstutställning blev välbesökt och uppskattad och 3 av mina målningar blev sålda.
 
Höstens måleri
I höst kommer jag tillsammans med mina målartjejer att fortsätta måla i "Karlssons lada" med start tisdag 17/9 kl 18.30. Längtar efter att träffa alla igen och ser fram emot mysiga, mörka och kreativa kvällar tillsammans.
 
KRiS
Jag är numera med i styrelsen för föreningen Konstens Rum i Sandviken och idag har det varit möte och vi har gått igenom höstens verksamhetsplan och aktiviteter för våra medlemmar. Spännande saker på "G"!
 
Bloggstatistik
Då blogg.se inte längre kan tillhandahålla besöksstatistik på hemsidan vore det väldigt roligt om ni som besöker min sida, gärna skriver en liten notis i "kommentarer" när ni besökt sidan. Kul och intressant för mig att se om det fortfarande finns intresse av att följa mitt kreativa skapande och ta del av mina målningar och vad som händer och sker.
Kan vara en teckning
Hon är påbörjad med lite rönnbärsliknande bär på nerhängande grenar, men bären i ansiktet är redan bortmålade och detta är mer som en ideskiss med färg...mycket arbete kvarstår! Får väl se hur den blir så småningom!
 
Kram och ha en fin vecka & jag är snart tillbaka lite oftare igen!
Lena