LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

LEAVES ON A STRING!

Kategori: Blogg

MÅNDAG 4 NOVEMBER
Ingen fotobeskrivning tillgänglig. Vilken underbar vecka och Allhelgonahelg det har varit med sol från en klarblå himmel och krispig härlig höstluft. Många promenader blev det då jag njutit av frisk luft och underbara färger.
 
De sista höstlöven håller sig nu krampaktigt kvar i träden på de alltmer nakna och kala grenarna och när vinden tar i, virvlar de runt i en sista dans för att slutligen landra i lövbädden på marken. Naturen är vacker, Sveriges alla årstider är vackra var och en på sitt sätt. Ut och njut!  Igår -1 grad och den första tunna isen har nu  lagt sig på kanalen här i vår vackra Stadspark.
 
HALLOWEEN/ALLHELGONA HELG
Dotra med familj på besök, Halloweenmiddag, besök på kyrkogården där vi tände ljus på pappa/morfars grav, stämningsfullt och vackert med alla ljusen på lördag kväll. Lite höstlek med barnbarnen i Stadsparken och en härlig avslutning på lördag kväll med Mia Skäringers show på Göranssons Arena som var absolut fullsatt. En fantastisk show med ett viktigt budskap till oss alla.
Tack Mia för en stark show med både humor, allvar och sång!
 
 Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, skor, träd, utomhus och natur Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, skor, träd och utomhus
LenasArt
En fullspäckad vecka väntar på LenasArt, kvällskurs på tisdag, em- och kvällskurs på torsdag samt höstens weekendkurs/målarworkshop kommande lördag/söndag! Lite bokföring och mailutskick innan jag strax efter lunch går ner till atelj'en för förberedelser och lite eget måleri.
 
Ha en bra vecka! Jag är snart tillbaka!
/Lena
Kommentera inlägget här: