LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

EN ANNORLUNDA JUL

Kategori: Blogg

TISDAG 15 DECEMBER
Endast 9 dagar kvar till julafton. Det blir en mycket annorlunda jul för oss alla i år, inget julbord tillsammans med vänner som vi traditionsenligt brukat ha att se fram emot så här veckan före jul, inget julfirande med hela familjen samlad som vi är vana vid. Ett mycket märkligt år, detta 2020, och i våras när Pandemin bröt ut kunde väl ingen i sin vildaste fantasi föreställa sig att en "andra våg" skulle bli så långvarig och allvarlig så att vi nu fått nya hårda rekommendationer från regering och myndigheter inför Jul & Nyår!!!
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Tecknade denna lilla jultös som obekymrat travar på mot julen med sina paket....köpte nya
färgpennor som jag testade en grå regndisig dag i förra veckan. 
 
I vår familj har 4 personer drabbats av Corona nu under november och början av december, varav min yngsta son och hans flickvän redan rehabiliterats och återgått till sitt arbete igen och nu hoppas vi att min mans dotter med pojkvän också snart är fria från symtom. 
 
Det är bara att gilla läget inför julen och hitta nya lösningar och umgås i mindre familjekonstellationer åt gången. Jul blir det i vilket fall men den där riktiga julkänslan vill ju inte riktigt infinna sig än....och nog skulle det hjälpa med lite snö som lyste upp tillvaron. Men med julmat på bordet, klappar under granen, doft av värmande glögg, pepparkakor och julmusik i bakgrunden blir det säkert en skön och avkopplande jul och med all säkerhet en jul vi aldrig kommer att glömma.
 
Atelj'e & Galleri LenasArt 
I lördags hade jag öppen atelj'e och glädjande nog kom det några besökare under eftermiddagen och en liten tavla blev också såld. Så är det då kursuppehåll till 19 januari då jag planerar att dra igång mina tre kurser igen, naturligtvis med reservation för hur vårt envisa virus utvecklar sig. Något att se fram emot är ju ändå att vaccin nu är på "G", så vi hoppas på det.
 
Har lite tomteverkstad här hemma och sitter och slår in julklappar och skriver julrim men gjorde ett litet avbrott för att skriva några rader här också.
 
Jag ska nog hinn med ännu ett blogginlägg och en julhälsning till er alla före jul!
 
Ha en bra vecka, var rädda om er, håll i, håll ut, och håll avstånd!
 
Kram/Lena
Kommentera inlägget här: