LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

LENASART - KURSSTART & SOMMARUTSTÄLLNING

Kategori: Blogg

SÖNDAG 8 AUGUSTI
Denna underbara sommar börjar så sakteliga närma sig sitt slut, men ännu några veckor får vi njuta av den vackra sensommarmånaden augusti som jag älskar. Mörkret smyger på, kvällar med den stämningsfulla augustimånen, bärplockning, kräftfest & två familjekalas att se fram emot! 
Kan vara en bild av Per Jäderberg och Lena Södercrantz, inomhus och text där det står ”CSER FRAN K FÖRENAS ANDE MILJÖ. ÄTTER LIKT BAN TIPAS LIKT EN ALKEMISTS NYFIKENHET KRING DET OKÄNDA STRÄVAR VI EFTER BANBRYTANDE SMAKUPPLEVELSER. UNIKA& & VI HAR WINEBAR, COCKTAILBAR, CRAFTBEERS SAMT SVERIGES STÖRSTA GIN & TONICBAR. FINNE ONELL KOM IN OCH BESŐ–K VAR BUTIK EN ALKEMIST DU OCKSA WW.ALKEMISTENBAR.SE TENBAR.SE TLF.”
En mycket god middag avnjöts på  den spännande Tapasrestaurangen "Alkemisten" i Norrköping!
 
Kan vara en bild av Lena Södercrantz och hav
Solnedgång i Borgholm efter en utsökt middag på restaurang Robinson Crouse i hamnen.
 
Till årets traditionsenliga Road Trip valde vi östkusten och några handplockade 2-dagarsvistelser i Norrköping (med glasstopp i Söderköping) vidare till Kalmar, över Ölandsbron till idylliska  Borgholm och besök på Paradisverkstan i Färjestaden & som avslutning en dag & 1 natt i glasriket på Kosta Boda Art hotell. God mat har vi ätit, trevliga hotell har vi bott på och vacker konst & keramik har vi  sett och i Kosta /Boda naturligtvis konstglas i alla dess former av många av våra främsta svenska glaskonstnärer.
Utsikt från vårt fönster på Kosta Boda Art Hotel, lampa designad av Kjell Engman (min favorit)
 
SOMMARUTSTÄLLNINGEN PÅ GALLERI BLÄCKHORNET VID AXMAR BRYGGA
(pågår fram till den 22 augusti, öppet alla veckodagar mellan 12.00-18.00)
Några av mina tavlor har sålts men många finns kvar, jag har även vykort till försäljning och var där och fyllde på lagret (första omgången hade sålts slut), så för er som vill göra en fin höstutflykt, ta en tur till vackra Axmar, vandra i Engelska Parken, njut av god mat på Axmar Brygga och titta på vacker konst och högklassigt hantverk i Galleri Bläckhornet.
Kan vara konst
Sunny Girl, till försäljning på Galleri Bläckhornet!
 
 
LENASART - KURSSTART
Planering av höstens målarkurser och aktiviteter på LenasArt påbörjas under kommande vecka. Kursinbjudan till deltagare skall skickas ut och uppdatering av aktuell kursinformation ska ses  över och uppdateras under kategorin "Kursutbud" här på bloggen. Du som är intresserad att delta i någon av mina kurser (Nybörjar- Fortsättnings- & Weekenkurser är välkommen med förfrågan/anmälan redan nu. mail: lenas@lenasart.nu Detaljerad information hittar du som nämnts ovan under kategorin "Kursutbud". Mot förfrågan anordnar jag även Konstevent "Konstnär för en kväll" för företag och privata grupper.
Naturligtvis följer jag även fortsättningsvis gällande myndigheternas restriktioner vad gäller COVID-19.
Kan vara konst av Lena Södercrantz och utomhus
En eftermiddag bakom staffliet i vårt sommarparadis Sjöhagen!  
 
Jag ser fram emot en kreativ höst på Atelj'e & Galleri LenasArt både med eget måleri & skapande och mysiga kurskvällar tillsammans med mina kursdeltagare.
 
Önskar er alla en fortsatt skön söndagkväll & en fin augustivecka.
 
KRAM/Lena
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: