LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

UTSTÄLLNING - RESTAURANG KANALEN - 15/1- 15/2 2021

Kategori: Blogg

SÖNDAG 10 JANUARI
 
MIN FÖRSTA  UTSTÄLLNING 2021 - KANALGÅRDEN I SANDVIKEN 
Under veckan som gick blev det klart med min utställning på Restaurang Kanalen på Kanalgården i Sandviken. Allt ska vara klart och på plats till fredag 15 januari.
 
Utställningsperiod: Fredag 15 januari till 15 februari.
 
Mycket förberedelser återstår, taveltitlar, prisuppgifter, uppdatera presentation av mig och min verksamhet, plus några inramningar som jag ska fixa. Samtliga tavlor som visas kommer att vara till försäljning och det kommer även att finnas möjlighet att köpa några av mina motiv som vykort.
       
    
 
Restaurangen och Utställningen är öppen för allmänheten vardagar kl 11.00-14.00
 
VARMT VÄLKOMNA! 
 
Varför inte kombinera en lunch på restaurang Kanalen med att titta på lite konst.
Adress: Björkgatan 15 i Sandviken.
 
Visa källbilden
 
ATELJE & GALLERI LENASART - LENA SÖDERCRANTZ
Jag tillbringar nästan hela dagarna i ateljen, storstädning pågår inför kursstart som planeras till tisdag 19 januari och torsdag 21 januari. 2 gånger om året går jag igenom hela ateljen, rensar ut och fräschar upp osv. Min atelje är stor ca 90 kvadratmeter fördelat på två stora rum, dessutom två förråd (varav ett med grovvask där vi rengör penslar etc) + toa och ett litet kompaktkök med två små plattor och kylskåp. Det är bra med tanke på de restriktioner som fortfarande gäller och vi att kan fortsätta måla med social distans och följa de regler som gäller tills vidare.
 
 Ingen fotobeskrivning tillgänglig.  
Jag har också kommit igång med mitt eget måleri, riktigt härligt målarflow igår och många nya ideer har mognat fram. Längtar hela tiden till ateljen och att gå till "attack" med penslar och färg på mina stora målardukar. Så härligt att experimentera och se hur mina ideer omvandlas och växer fram till nya motiv och färgkombinationer på målardukarna.
 
Ska nu skicka kursinbjudan till mina kursdeltagare från i höstas och hoppas att de vill måla vidare med mig i atelj'en. Längtar efter våra kreativa eftermiddagar och kvällar på LenasArt.
 
Önskar er alla en fortsatt skön söndag!
 
Kram/Lena 
Kommentera inlägget här: