LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

GÄSTRIK KONST 2022 - LENA SÖDERCRANTZ

Kategori: Blogg

VÄLKOMNA TILL ATELJE & GALLERI LENASART I PÅSK!
 
Lena Södercrantz
Adress:   Björkgatan 9 i Sandviken
Öppet:     Långfredag 15 april - Annandag Påsk 18 april
Tid:          11.00-16.00 samtliga dagar 
 
GÄSTRIK KONST 2022
Efter 2 års inställda konstrundor p g a Coronapandemin kan äntligen Gästrik Konst 2022  genomföras som planerat i Påsk. Verkligen roligt för oss deltagare och det är med stor glädje jag åter öppnar LenasArt  och hälsar alla besökare välkomna tillbaka till ateljen där jag visar mina målningar. 
           
I år är vi 47 konstnärer som ställer ut på olika platser i och kring Sandviken. En konstkatalog är tryckt och finns att hämta kostnadsfritt på Sandvikens Konsthall. Jag har även ett antal i ateljen för den som önskar. Detaljerad information om vilka konstnärer som deltar och samtliga utställningplatser finns på Stiftelsen Gästrik Konsts hemsida
 
https://sandviken.se/gastrikkonst
 
Gästrik Konsts Samlingsutställning & Sandvikens Konsthall visar som tidigare år, ett verk av varje utställare. Öppettider 15-18 april kl 11.00-16.00. Till samlingsutställningen har jag lämnat in min målning "På Väg" som ju också är min bild till årets konstkatalog.
 
 "PÅ VÄG"
 
Gästrik Konsts Konstlotteri - Hjälp till Ukraina
Flera av oss konstnärer har också skänkt en tavla till Stiftelsen Gästrik Konsts konstlotteri där alla intäkter oavkortat går till Ukraina genom UNICEF och där Stiftelsen Akelius Foundation dubblar summan av de skänkta pengarna. Jag har skänkt min tavla "Vår" till lotteriet.
 "VÅR"
 
Kursutbud - LenasArt - Hösten 2022
För den som är intresserad av mina målarkurser eller målarevent hösten 2022 går det bra att redan under påskhelgen göra en intresseanmälan i min informationspärm. Jag skickar efter sommaren och i god tid före kursstart en kursinbjdan/förfrågan, då man kan bekräfta alt avböja sitt deltagande.
 
Uppdaterad information om mina kurser och event finns under kategorierna "Kursutbud"  & "Event"här på hemsidan. 
  
Kan vara en bild av 1 person och står       Kan vara konst 
Jag längtar nu att få träffa både nya och tidigare besökare & förutom mina tavlor att titta på
bjuder jag både på kaffe och en pratstund kring min konst och mitt skapande i ateljen.
Hoppas vi ses! 
          
         GLAD PÅSK & VARMT VÄLKOMNA
 
 
         Önskar Lena & Tuppen Goliat IV  
 
 
Kommentera inlägget här: