LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

LENASART ÖNSKAR ER ALLA GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Kategori: Blogg

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN
Sillen inlagd, Skinkan griljerad, Jansson i ugnen och granen står grön o grann i stugan! Så vaknade man imorse till sol och ett vackert Winter Wonderland efter nattens snöfall, så det blir nog en riktig vacker vykortsjul i år. Precis som det ska vara. 
 
Det bllir ett mixat julfirande i år, tillsammans med vår stora härliga "lapptäckesfamilj", vi kommer att träffa allesammans (17 familjemedlemmar) då vi räknat in våra 5 barn med respektive och vår 5 barnbarn, mysigt myller av stora och små, lite utspritt under helgdagarna.
 
Inte så mycke eget måleri under de senaste veckorna tyvärr, pga Corona och en resa till dotter med familj i Mariefred under några dagar och julpyssel och julbak med 2 av mina barnbarn. 
Kan vara en bild av 2 personer, barn, personer som står och inomhus
Traditionsenlig smällkaramelltillverkning!
 
Kan vara en bild av sjö och natur
Gripsholms Slott i blek förmiddagssol!
 
ATELJE & GALLERI LENASART
Kursuppehåll till 17 och 19 januari då både Nybörjarkursen och Fortsättnigskursen startar upp igen.
Information till alla kursdeltagare kommer att skickas ut i början av januari.
 
Leverans av de sista konstkalendrarna under veckan som gick och ett besök av en konstförening som köpte ett par tavlor till jullotteriet för någon vecka sen.
 
Ser fram emot några veckor med eget skapande i ateljen när helgerna är över, har ideer men ej haft tid att måla men längtar efter att sätta färg på målardukarna igen.
 
ÖNSKAR ER ALLA EN GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!
 
KRAM /LENA
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: