LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

AVSLUTNINGSFEST - LENASART

Kategori: Blogg

MÅNDAG 11 DECEMBER
Efter 16 fantastiska år håller jag nu på att tömma Atelje & Galleri LenasArt på Bjötkgatan 9 i Sandviken.
 
Tisdagen den 5 december var det dags för stor avslutningsfest för de kursdeltagare som målat tillsammans med mig under 2023.
Kan vara en bild av 1 person Kan vara en bild av ljusstake, servettring och tabell 
En festlig kväll med skumpa och tilltugg, därefter pajer, sallad och vin, LenasArt-quiz, team-painting och som avslutning som sig bör vid stora kalas kvällens överraskning "fiskedamm" där alla fick fiska sin egen lilla goodie-bag med innehåll av lite julservetter, julkort, julgodis och ett tackkort.
 Kan vara en bild av tabell Kan vara en bild av 1 person och champagne
 
Nu återstår bara att tömma lokalen, sälja av bord, stolar, tavlor etc och sedan städa ur för besiktning innan ny hyresgäst tar över fr o m 1 januari 2024.
 
Tänk att en dröm gick i uppfyllelse, först atelje i Gävel under 10 år, därefter min härliga och mysiga egna atelje LenasArt under 16 år....lite ofattbart att åren rullat på så fort och nu har jag oändligt många underbara, roliga minnen att se tillbaka på och till dags dato har jag deltagit it 51 olika utställningar runt om i vårt län och mina tavlor finns idag utstpridda från norr till söder i vårt avlånga land och några har även flyttat utomlands till Österrike, Tyskland, England och Turkiet... kanske fler platser än jag känner till.
 
Nu dags att gå ner till ateljen, plocka och sortera, flytta saker till förråd och till vind och ha allt målarmaterial som jag behöver tillgängligt i lägenheten.
 
Ha en fortsatt fin vintervecka, kanske hinner jag med ytterligare ett inlägg innan året tar slut.
 
Kram/Lena 
Kommentera inlägget här: