LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

ATELJE & GALLERI LENASART - MÅLAR & RAMAR

Kategori: Blogg

ONSDAG 15 FEBRUARI
Det är nu mindre än 2 månader kvart till årets stora konstevent Gästrik Konst 2023 går av stapeln. Nu väntar några hektiska veckor fram till Påsk. Jag skissar, funderar o målar, sågar ramlist, spikar o ramar. Den här veckan har jag varit upptagen med mycket annat så det har inte blivit den tid i ateljen som jag önskat. I måndags kom jag ändi iväg till Karl Hedin och köpte 16 m färdigmålad vit ramlist och 8 m omålad som jag själv ska spraya med svart färg. Måndag kväll tillbringade min käre man och jag tillsammans i ateljen och jag fick hjälp att rama in flera målningar och vi skruvade även i krokar och fixade najtråd till upphängning. Det är så många steg från ide till färdigt konstverk och allt tar alltid lite längre tid än vad man tänker sig, så det känns skönt att vara igång .
 
Några av de färdiga målningar som kommer att finnas till försäljning i min atelje under Påskhelgen.
Kan vara en illustration
 
GÄSTRIK KONST 2023, Långfredag 7/4 - Annandag Påsk Måndag 10/4
Jag deltar i år för 16:e året och kommer precis som tidigare år att ställa ut i min egen atelje LenasArt på Björkgatan 9 i Sandviken. Mer information kommer att publiceras senare.
 
Vi är i år 69 deltagande konstnärer som kommer att ställa ut på olika platser, alla utställningsplatser är ej klara ännu då Högbo endast kan erbjuda några platser p g a utbyggnad av Högbo Brukshotell.
Fler platser har erbjudits i Gysingen där även årets invigning kommer att hållas.
 
ATELJE OCH GALLERI LENASART
Trevlig kurskväll i går (tisdag) då vi bjöds på tårta av Margareta som fyllt år och bakat en god
Pinocchiotårta som hon också serverade färska jordgubbar till. Alltid mysigt o trevligt med en stunds avbrott för en fika, det behövs!
 
 
Kommentera inlägget här: