LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

NY ENERGI & SLUTSPURT INFÖR GÄSTRIK KONST 2023

Kategori: Blogg

LÖRDAG 11 MARS 
Efter två härliga veckors vintersemester på Gran Canaria med sol, bad, långpromenader, god mat och dryck, landade vi till ett vintervitt Arlanda med snöklädd o nerisad bil och krypkörning hemåt i mörker med slirigt väglag och dimma. Efter två timmars 15 timmars hemresa (buss/flyg/bil) somnade vi äntligen skönt i våra egna sängar tidigt fredag morgon kl 02.00. 
   
Playa del Ingles
Inte en droppe regn på fjorton dagar, nya vänner, toppenhotell med flera pooler och solterass på taket, gästvänlig atmosfär o trevligt bemötande av all personal på hotellet.
Skönt med ett avbrott från vintern, njuta av sol o värme, god mat o dryck, ladda D-vitamin och fylla på med både ny energi, inspiration & kondition!
 
Hotell Labranda Marieta 
   
Frisk luft med långpromenader till Mas Palomas sanddyner i söder till San Augustin i motsatt vädrestreck samt förmiddagsyoga på takterassen och fartfyllda vattengympapass kändes det både nyttigt och nödvändigt att varje dag försöka förbränna lite av "All Inclusive" och det varierade och frestande utbudet av mat o dryck både morgon/lunch/kväll.
  
 
ATELJE & GALLERI LENASART 
Nu är det fullt ös i ateljen som gäller fram till årets Gästrik Konst som närmar sig med stormsteg. 4500 konstataloger är i tryckning och kommer inom kort att placeras ut på offentliga platser runt om i våra tre kommuner, Hofors/Ockelbo/Sandviken för hämtning på olika platser. Se detaljerad info på Gästrik Konsts hemsida.
Fotot taget framför den färgsprakande hästen som står i hotellets foaje (foto från sista kvällen) 
 
GÄSTRIK KONST 2023 - Långfredag - Annandag Påsk 7-10 april
Vi är i år 64 utställare, 22 st i egna lokaler och 42 placerade genom Gästrik Konst. Jag kommer att  som vanligt att ställa mina konstverkt i min egen atelje LenasArt på Björkgatan 9 i Sandviken. 
 
Ha en härlig lördagkväll o Mellofinal! Jag är snart tillbaka!
 
KRAM/Lena
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: