LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

FÖRHANDSINFORMATION - LENASART

Kategori: Blogg

FREDAG 3 NOVEMBER
 
VAD HÄNDER NU?
 
Efter ett noga övervägt beslut har jag efter 16 fantastiska och roliga år sagt upp min lokal och kommer att stänga min atelje LENASART på Björkgatan 9 den 31 december 2023. 
 
Jag kommer naturligtvis att fortsätta mitt eget måleri och ställa ut mina tavlor även i framtiden. Min kursverksamhet upphör men den målargrupp som under många år målat tillsammans med mig på tisdagkvällar fortsätter som vanligt men i ny lokal hos en konstnärsvän.  Aktuell information om utställningar, konstaktiviteter etc kommer som vanligt att publiceras här på hemsidan även i framtiden.
 
Företaget LenasArt kvarstår så jag har möjlighet att även i framtiden erbjuda målarevent "Konstnär för en kväll" för både företag och privata grupper med den skillnaden att beställaren ordnar lokal.
 
 
Några avslutningsfester är inplanerade med både familj och kursdeltagare under november, december.
Konstloppis på Sandvikens Konsthall söndag 3 december, stor avslutningsfest tisdag 5 december, därefter ska hela lokalen tömmas och städas.....
 
Önskar er alla en fin Allhelgonahelg då vi tänder ljus och minns alla våra nära och kära som inte är med oss längre. Kram Lena
LOTTA`S: Allhelgonahelg... Saknad... tänd ett ljus
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: