LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

...å här sitter jag framför datorn,,,

Kategori: Blogg

med bilen fullpackad av tavlor. Fick telefonsamtal i onsdags att torsdagens hängning på Engeltofta var inställd, det var tydligen uppbokat med något annat som gick före. Vi konstnärer får komma imorgon istället efter kl 16.00, lite snopet, men vad gör man inte för konsten!!
 
Broschyrerna är tryckta och klara och jag får 25 ex imorgon att fördela mellan nära o kära o andra som kanske
är intresserade av både kulturkvällarna under juli månad och konsten som kommer att visas under hela juli.
 
VÄLKOMNA TILL ENGELTOFTA, VERNISSAGE PÅ SÖNDAG 1 JULI KL 18.00
 
Tillbaka med nytt inlägg efter söndagens vernissage!
Ha en trevlig helg och en härlig semester, ni som redan börjat, själv skall jag kämpa en vecka till!
 

Förberedelser...

Kategori: Blogg

Kvällen har tillbringats i ateljén, kära sambon har ramat och själv har jag föberett allt övrigt som måste vara klart till torsdag som jag skall tillbringa ute på Engeltofta där utställningen skall hängas. Det är mycket att tänka på,
titlar, prislista och presentation av mig själv. Stege, hammare, nylontråd, tumstock och allt möjligt annat som skall packas och tas med. Tavlorna måste också paketeras i bubbelplast så de inte skadas under transport.
 
   
  
Längtar till torsdag när jag får träffa alla igen och avsluta med trevlig lunch i vacker miljö, men just nu återstår bara att se till att få lite "skönhetssömn"
 
Snart tillbaka med nytt inlägg!
 
 
 

En regnig dag som idag har jag läst....

Kategori: Blogg

...och målat! Precis som förra lördagen blev det en tavla även idag! Är inne i ett "flow" och det gäller att ta vara på det när idéer och bilder dyker upp i min fantasi! ...inte riktigt klara men nästan! Ibland är det skönt att det regnar, då stannar man inomhus med gott samvete, kan måla några timmar i ateljén, spendera några timmar uppkrupen i soffan på balkongen med Paulo Coelhos "The winner stands alone" LÄS DEN!! Med regnet smattrande mot glasrutorna och kära sambon tittandes på fotbolls-EM har det det t o m blivit en stund för lite bildhantering i photoshop och nytt inlägg på bloggen, fast det är lördagkväll!
 
Ha en skön kväll och sov gott alla mina läsare!

Jag vet att ni finns där, det ser jag i statistiken på den blå kurvan och den röda kurvan som hoppar upp och ner och visar antal besökare per dag och antal sidor som besökts. Stimulerande att veta att intresse finns för mina tavlor och det jag skriver, fast jag vet ju aldrig vilka ni är! Då och då får jag kommentarer från någonstans i Sverige och mail från andra konstnärer och konstvänner från när och fjärran! Ni är alltid välkomna att kontakta mig på lenas@lenasart.nu eller besöka mig i min ateljé! 

Här kommer äntligen några bilder av vad som nu är på "G" - i min ateljé! 

   

Ha en härlig avkopplande söndag! Jag är snart tillbaka!