LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

Jamaica

Kategori: Blogg

Fredag 26 februari
Tiden rusar och det är redan två veckor sedan vi kom hem från vår underbara semestervistelse på Jamaica. Har nu även landat mentalt men är fylld av alla spännande upplevelser och intryck från denna fantastiska ö. Negril där vi bodde är känt för sina magiska solnedgångar. Så här kommer några dramatiska himlar och vackra bilder från Bloody Bay.
 "I väntan på det magiska ögonblicket i Bloody Bay"
"Kära sambon bakom kameran vid Seven Mile Beach"
"Beach walk" 
 
LenasArt
Jobbar på i ateljén, det är nu ganska precis 1 månad kvar till Gästrik Konst, då jag åter öppnar ateljén för besökare. Hörde igår att konstfoldern nu är klar och väntar nyfiket på att den ska dimpa ner i brevlådan. Alla deltagande konstnärer presenteras oxå i bokstavsordning på deras Gästrik konsts facebook sida. Ännu har ej turen kommit till bokstaven S men jag  lovar att publicera detta här på bloggen när det är dags. För mer info se, www.gastrikkonst.com
 
Lite trött idag men ska ner till ateljén och måla några timmar efter lunch!
 
Ha en Trevlig Helg! Jag är snart tillbaka!

Kreativ färg - Kreativ form

Kategori: Blogg

Måndag 15 februari
Med lätt jetlag men full av energi har många timmar under helgen tillbringats i ateljén. 15 målardukar har fått grund och struktur. Idéer har skissats och val av motiv och färger har påbörjats.Så nu kör jag! Grunda, skissa, fixera, måla - grunda, skissa, fixera, måla, måla o måååååla. Så underbart! 
Struktur, bakgrund och skiss till Blue Ocean....fortsättning följer!
 väntar på sin tur.....
 
Ateljén kallar! Ha en underbar vecka!
 
Jag är snart tillbaka!
 

Jamaica - "Ya Man" - No Problem

Kategori: Blogg

Torsdag 11 februari
Nu är jag tillbaka igen efter två underbara veckors vintersemester på Jamaica och fullladdad med intryck och inspiration till nya tavlor. Under den närmaste månaden är det stark koncentration och många timmars arbete i ateljén som väntar inför min kommande utställning under konstrundan Gästrik Konst i påskhelgen.
 Släcker törsten på beachen i Negril
Färgstark Jamaicansk flaggförsäljare
 "Bread fruit"
 
Ha en fortsatt skön torsdagskväll och en fin Alla Hjärtans Dag på söndag.
 
Jag är snart tillbaka!