LenasArt.nu

Kreativ färg - Kreativ form

GÄSTRIKKONST 2015

Kategori: Blogg

LÅNGFREDAGkl 11.00  GÅR STARTSKOTTET - JAG ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD PÅSK OCH VARMT VÄLKOMNA TILL MIN ATELJÈ LENASART I SANDVIKEN
I år deltar jag för 10:e gången i GästrikKonst och för tredje året i rad öppnar jag upp min egen ateljé  för besökare.
Adress:         LenasArt – Atelje’ & Galleri, Björkgatan 9, 811 39 Sandviken 
Öppettider:   Kl 11.00 - 16.00 Fr o m Långfredag 3/4 - To m Annandag Påsk 6/4.
Vernissage:  Långfredag kl 11.00
 Se vägbeskrivning nedan. Ta med familj, vänner, barn o barnbarn och titta in på ett besök.
 
 
Lena Södercrantz foto.  
Jag visar bl a 23 nymålade tavlor. Konsttryck, vykort, presentkort etc finns också till försäljning i ateljén 
 
Målarhörna för mindre barn finns så att ni vuxna i lugn o ro kan gå runt och titta på mina tavlor! Jag bjuder på en kopp kaffe alternativt ett glas cider och en pratstund för den som önskar! Hoppas vi ses under Påskhelgen
 
VARMT VÄLKOMNA!
 
Parkering: Det går bra att parkera bilen på Jerntorget i Sandviken därifrån är det ca 100 m till ateljén.
I korsningen Torggatan/Björkgatan ligger min ateljé med ingång från Björkgatan. Håll utkik efter en
skylt med LenasArt som finns på husväggen ovanför ingången till atelje’n.
 
För mer information om övriga deltagare, utställningsplatser etc, se www.gastrikkonst.com 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedräkningen har börjat.....

Kategori: Blogg

Måndag 23 mars
Under helgen blev allt ramat & klart inför Gästrik Konst. 23 tavlor i olika storlekar varav 1 skall lämnas till Konsthallens samlingsutställning på onsdag. Det blir "På balkongen" som oxå de flesta röstade på i mitt facebookinlägg under helgen. I morgon väntar en tur till Galleri Profilen i Gävle för att hämta ytterligare några tavlor och tisdagkväll är kurskväll som vanligt. 
 
Ännu återstår en hel del förberedelser i ateljén innan allt är på plats. Ska börja provhänga under veckan och fundera på taveltitlar, prissättning osv! Så ska det städas och pyntas och skickas mailinbjudan till kunder o vänner, nära o kära. Info om invigning, deltagare, öppettider etc  se, www.gastrikkonst.com 
 
Strax en promenad  till "Må Bättre" för ett gruppass med härliga Stina och därefter Yinyoga 75 min med Birgitta. Skönt att avsluta veckans första dag med lite motion och avslappning på det!
 
Avslutar dagens inlägg med en vacker vårig bukett tulpaner som jag fick av en nära vän förra veckan! Tyckte det behövdes efter en så grå och blåsig måndag!
 
Ha en skön måndagkväll. Jag är snart tillbaka!
 

I valet o kvalet...

Kategori: Blogg

Fredag 20 mars
Vårdagjämning, en dag när våren klev tillbaka ...o jag är i valet och kvalet vilken tavla jag skall välja till samlingsutställningen på konsthallen under GästrikKonst. Det blir någon av mina blå tavlor nedan.
Tavlorna är alla i samma storlek 65x75 cm, 2 stående och 2 liggande. Vore intressant att höra vad ni läsare tycker. Tar tacksamt emot era kommentarer!  
 
  
 
Lördag 21 mars
Operation ramning fortsätter... ytterligare 25 m ramlist inköpt!  Lördagkväll väntar konsert med Bryan Adams på Göransson Arena! Det blir härlig stämning, nostalgi, "Summer of 69"  och halva stan på plats! Måste till sist också berätta att.i måndags fick vi tag i biljetter till Madonnas konsert i Stockholm den 14 november....Lycklig som ett barn är jag.....Madonna, i mina ögon en sann konstnär, överraskar alltid, förnyar sig, outstanding shower!  Vi såg henne på Ullevi i Göteborg 2009...o jag laddar redan nu med "Rebel Heart " som går varm i ateljén!
 
Utanför fönstret snöar det igen....men  jag har det riktigt mysigt o skönt med en kopp kaffe här framför datorn.
 
Trevlig Helg alla och glöm inte att "#rockasockorna" !